Retourneren

Geen enkel probleem!
We hopen natuurlijk dat je je bestelling in goede orde hebt ontvangen en je blij bent met hetgeen je ontvangen hebt. Ondanks dat we erg ons best doen kan het zijn dat er iets mis gegaan is met je bestelling, een artikel niet goed past of dat je gewoon niet tevreden bent met hetgeen je gekregen hebt. Een artikel retourneren is geen enkel probleem. Er gelden wel een aantal voorwaarden:

• Binnen 14 dagen na aankoop (voor een online bestelling geldt de leverdatum als aankoopdatum).
• Met volledig en correct ingevuld retourformulier. Stuur dit retourformulier mee.
• Je draagt zelf de verzendkosten voor het retourneren.
• De originele (prijs)kaartjes en labels zijn nog aan het artikel bevestigd.
• Het artikel is compleet, niet gebruikt, niet gedragen of beschadigd. 
• Het artikel zit in de originele productverpakking.

Passen en beoordelen
Bij een koop op afstand, waar een online aankoop onder valt, word je in de gelegenheid gesteld een artikel uit te pakken, te passen en te beoordelen. Uitpakken, passen en beoordelen is toegestaan omdat je bij een koop op afstand deze mogelijk niet hebt zoals deze mogelijkheid in de winkel geboden wordt. Onder passen en beoordelen wordt in deze eenzelfde wijze van passen en beoordelen verstaan zoals deze mogelijkheid in de winkel geboden wordt.

Klik hier om het retourformulier te downloaden.

Zie ook onze algemene voorwaarden.

Let op: Het retourformulier is opgemaakt als PDF bestand. Om dit te kunnen openen heb je software nodig: Adobe® Reader®. Dit is gratis software waarmee je PDF-bestanden kunt openen en afdrukken. 
Klik hier om via de website van Adobe de software te downloaden. Je wordt stap voor stap geholpen met de installatie.

Geld terug
Je retourzending wordt bij binnenkomst door ons in de winkel beoordeeld. Wanneer geretourneerde artikelen beschadigd en/of gebruikt zijn (zie bovenstaande passage ‘Passen en beoordelen) op een wijze waarop dit niet is toegestaan dan kunnen wij de waardevermindering en eventuele aanvullende (verzend)kosten in rekening brengen.

Wanneer je een bestelling in goede orde retourneert, dan storten wij het bedrag terug wat je betaald hebt voor de geretourneerde artikelen. We streven ernaar om retourzendingen binnen 14 dagen af te handelen.
Klantenservice